Mnenja

Mnenja naših zadovoljnih obiskovalcev.

Kaj menijo naši zadovoljni obiskovalci

Več kot 195+ ocen naših obiskovalcev.

8.6/10
8.6/10
Ocena na Bookingu
Zajtrk odličen v prijetnem ambientu. Osebje zelo prijazno, pripravljeno pomagati in svetovati. Okolica čudovita za sprehod, izlet, zelo lepo. To nastanitev vsekakor priporočam tudi družinam in poslovnežem. Zagotovo ne bodo odšli nezadovoljni.
Vida
Gostitelja zelo prijazna, občutek domačnosti, hrana odlična, soba čista in zelo okusno opremljena, fantastična lokacija, mir in tišina. Priporočava
Vivi
Rudi je sinonim za DOBRO DOMAČO KUHINJO! Z veseljem se velikokrat oglasimo! Med drugim tudi zaradi zelo prijaznih natakaric, ter hitre postrežbe. Na voljo imajo tudi prenočišča. Enostavno-najboljši so daleč naokoli, predvsem, kar se tiče kuhinje! Vsekakor priporočam!!!
Jasmina
Imam krasno doživetje v tem lokalu! Prijaznost natakarice, ki je bila na mojo željo pripravljena poklepetati v njenem domačem narečju. Presenečen sem bil nad količino postrežene hrane (zares velike porcije) in nad ceno za prinešeno hrano. Za pravo ceno sem dobil ogromno. Priporočam ta lokal! Po letu dni sem se v te kraje znova vrnil in sedaj sem vedel kje bom dobil dobro hrano in predvsem prijazno besedo. Tukaj sem se počutil svoboden, če se uresničijo želje, vas letos še enkrat obiščem.
Boris
Na voljo parkirišče, prijazno osebje - občutek domačnosti, dobra hrana, primerne cene.
Miša
Scroll to Top